-->

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Päivä kauniina

Kiinanruusu kukkii. Aamulla nuppu oli auennut ja huomenna kukkaa ei enää ole.

Pakosarjaa

Pakosarjaa

Pakosarjaa

Näitä kuvia ottaessa tuli todella ikävä sitä omaa pudonnutta kameraa, näistä kuvista kun ei tahtonut tulla yhtään mitään....

Toi kukka on niin kaunis. Mulla on ollu aiemmin pari Kiinanruusua, mutta ne on aina kuollu. Tämä yksilö löytyi Euromarketin poistoista ja ajattelin ottaa riskin, kun menetys ei rahallisesti olisi suuri. Vaan tällekin meinasi käydä huonosti kun unohdin sen huoneeseen, jota en juuri käyttänyt ja pääsi hiukan kuivahtamaan. Onneksi sain elvytettyä sen verran, että ainakin tämä yksi kukka saatiin. Nuppuja on nyt useampikin, saapi nähdä miten käy.

Tuo kukka tosiaan elää päivän. Pojan mielestä se on ihan tyhmää. Mun mielestä se on kivaa. Nupun kehittymistä on kiva seurata ja odottaa, että koska on se päivä, kun kaikki on valmista. Toi kauneus kun on niin palkitsevaa. Tyttö on mun kanssa samoilla linjoilla, päivä kauniina on jännä ajatus.

Ja miten se voi olla kukan DNA:ssa, että päivän kukit, sitten kuolet. Onko sillä kukalla kello?


4 kommenttia:

 1. Wau, mikä päivä! Meillä kiinanruusu ei kuki. Osuukohan vaan eri aikaan. Eikös ne kuitenkin yleensä päätä kukkia näin keväällä?

  VastaaPoista
 2. Ei mitään hajua, täytyy lukea hortonomi-oppaasta. Mutta kyllä tosiaan ne jo kuolleetkin yksilöt ovat tainneet keväällä loistaa. Tuossa yllätti väri. Piti olla keltainen (josta en yhtään tykkää), mutta olikin valkoinen, hyvä hyvä!

  Päivä olis ollut vielä parempi, jos mm-kisat olis menny putkeen, ei edes pronssia saatu, prkl.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin työpaikalla eilen täti oli ihan innoissaan ja juoksi mulle kertomaan että puu kukkii-puu kukkii!! Veikkaan et se on se sama kiinanruusu :)

  VastaaPoista
 4. Toi kukka olikin yllättäjä, kesti 2,5 päivää!

  VastaaPoista