-->

maanantai 16. heinäkuuta 2012

En vaan tajuu "nykynuoria"

Eräs Voice of Finland -kisaaja oli tossa huudeilla esiintymässä.
En kauheesti kehuskelis sillä paikalla, missä ko. kisaaja lauleli. Yleisömäärästä puhumattakaan.
Mutta tähtönen katsoi silti oikeudekseen mainita "keikan" jälkeen jutellessamme, että Jussi Hakulinen lauloi jo nuorena poikana Joutsenlaulun nuotin vierestä, mutta kyllä se silti paremmin laulaa ku Olli Lindholm.

Mikä ihme näitä nykyajan wannabe-muusikoita vaivaa!!! Tää oli nyt jo toinen tyyppi muutaman kuukauden sisällä, joka mun kuullen arvostelee Yötä, vaikka ei omat saavutukset musiikin saralla kovin kehuttavia ole.
Mistä tässä ilmiössä on kyse? Ettei vaan olis kateutta?

Luulenpa, että tänä päivänä Olli Lindholm ja Jussi Hakulinenkin pystyy ihan kivasti elättämään itsensä musiikin tekemisellä.
Ja asioista voi ottaa selvää ennenku lähtee niitä "totuuksia" laukomaan.
Jussi Hakulinen on tehnyt Joutsenlaulun tädilleen.
Herra Hakulinen on koulutukseltaan opettaja, toiminut myös musiikinopettajana.
Tsekkasin netistä tuon VOF-kisaajan ammatin, enpä lähtisi nokittelemaan.

Olen päättänyt, etten fiksuna ihmisenä julkaise niiden esiintyvien taiteilijoiden nimiä, joilla on taipumusta arvostella menestyneempiä muusikoita selän takana. Mellakka siitä kuitenkin nousisi.
Mutta olen myös sen verran loukkaantunut noiden arvostelun kohteena olleiden puolesta, että olen päättänyt, että jos vielä kolmas artistiksi itseään tituleeraava tulee laukomaan mulle "totuuksia" Yöstä, nimet tulevat julki.
Seurauksista en sitten vastaa.

Jos on jotain sanottavaa, voi mennä sanomaan sen noille Suomirockin eläville legendoille ihan face-to-face.
Tai sitten voi itse lopettaa sen nenän kaivamisen ja tehdä vastaavan uran.
Tämä ensimmäisenä Yötä arvostellut voisi aloittaa vaikka sillä, että opettelee lukemaan nuotteja.

Että voi ärsyttää...oikeesti.
2 kommenttia:

 1. Lahjakas voi olla vaatimaton mutta voiko (lähes) lahjaton olla sitä samaa,pohdin minä...
  Niin se vaan taitaa nykyisin olla että muita alentamalla yritetään itseään ylentää vaikka parempi konsti taitais olla nöyrä asenne ja paljon töitä..
  Olli ja Jussi on varmasti jo paikkansa suomimusiikin historiankirjoissa tienanneet/ansainneet,saas nähdä miten käy näille nykypäivän VOF-kisaajille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Kaverin kanssa tästä keskusteltiin ja hän sanoi, että kaikki tietää Yön ja kaikilla on siitä mielipide, mutta kuka muistaa nimeltä VOF-kilpailijoita. Tongin asioita netistä ja Yön eka levy on äänitetty kuudessa päivässä! Se on ehdottomasti Yön paras levy ja tuo tieto nosti arvoa suunnattomasti. Nuoriso tehköön saman perässä. :)
   Toinen kaveri sitten taas Ruisrock-reissulla totesi, että kyllä suurin osa oikeasti menestyneistä suomirokkareista on aikanaan opiskellut musiikkia. Esim. Apocalyptican pojat, Paula Vesala, Alexi Laiho. Ja nyt se sitten tuottaa hedelmää.

   Poista