-->

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Boring

Mulla on tylsää eikä mitään järkevää viitti tehdä, joten jatkan tätä informatiivista postailua.

Aihe olisi tällä kertaa kesän levy.
Kaksi kesää sitten kuunneltiin ihan koko ajan Maijan silloin uutta levyä "Kunnes joet muuttaa suuntaa".
Se soi autossa ja kotona koko ajan. Se on kyllä vieläkin hyvä levy, oikeastaan onnistunein Maijan levy, tolla levyllä ei huonoa "täytebiisiä" oikeastaan edes ole.

Kuvan lainasin tietty netistä.
Tästä levystä tulee edelleen mieleen kesä ja se pitkä suora maantietä, joka erottaa Vammalan keskustan pikkukylistä, joista yhdessä on mun mummula.

Mulla on tolla levyllä monta suosikkibiisiä, mutta nostettakoon angstisuudessaan esiin raita 9, Jos se vie mun miehen.

Tän kesän levyksi nousi PMMP:n "Rakkaudesta".


Taas lainasin kuvan netistä.
Tätäkin kuunneltiin Vammalan teillä ja matkalla Vammalasta Tuuriin ja takaisin. Välillä kuunneltiin uutta Olavi Uusivirtaa (ei huono sekään), Haloo Helsinkiä, tota edellä mainittua Maijaa sekä Apulantaa, jota tyttö jostain kumman syystä aina vähän väliä valkkasi. Poika istui takapenkillä syventyneenä DS:ään, joten ei varmaan edes tiedä, mitä matkoilla kuunneltiin.
Tyttö sanoi, että Loimaan levyjulkkareitten jälkeen oli sellainen fiilis, että tää uusi PMMP on huono, mutta ei se sitten olekaan. Olen täysin samaa mieltä. Citymarketin siivousaineosastolla huomasin, että päässä soi Korkeasaari. Ton biisin takia vuodatin automatkalla jopa muutaman kyyneleen. Ahdistava biisi, niin ahdistava. Ja toi, miten biisiin on saatu aikamoinen lataus käyttämällä Paulan korkeaa ja kuulasta ääntä Miran tummempaa ja matalampaa ääntä "vastaan". Heliumpallosta löydettiin erikoinen sävelkuvio, joka soi siellä kaiken alla. Laulujen sanoja on tullut pohdittua yhdessä ja erikseen. Yksi biisi me tältä levyltä kyllä aika säännöllisesti skipataan, mutta muuten tykätään kovasti. Jeesus ei tule oletko valmis oli aluksi aika epäilyttävä biisi, mutta nyt se taitaa olla ironisuudessaan yksi meidän suosikeista.
On se vaan hieno levy. Onneksi oli mahdollista muuttaa huonoa ensivaikutelmaa ja onneksi tämäkin levy sisältöineen aukesi.

Mitä yhteistä näillä kesälevyillä on? Molempien pääteemaksi uskaltaisin nostaa naiseuden ja ehkä jopa sen nurkan takaa hiipivän (pelottavan) keski-ikäistymisen.

Seuraavaksi haluaisin saada käsiini Samuli Putron tokan levyn, kolmannenkin sitten kun se ilmestyy.
Sinkkulohkaisu ainakin enteilee hyvää. Todella hyvää. Tuo mies on nero.

2 kommenttia:

 1. Paula tehnyt myös dubbauksia animaatioelokuviin. Hankkiikohan jotkut tosifanit myös ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessa -leffassa hän näyttelee, ja se meillä on. Dubbausrooli ainakin Helinä-keijussa, eikö?
   Meillä on nyt myös Paulan ja Pekka Kuusiston Kiestinki-cd. Ja Paula on mukana myös Samuli Edelmannin virsiprojektissa, ne levyt meillä on.
   Mut sit on niitä, jotka ei erota levyltä, kumpi kulloinkin laulaa, P vai M. Ja jossain haastattelussa plikat just kertoi, että on yhä ihmisiä, jotka ei osaa sanoa heidän bändin nimeä eikä tiedä kumpi heistä on kumpi. Viikonloppuna kohtasin juuri sellaisen ihmisen. Hän kysyi, että kumpi noista on se, joka on Ville Valon kanssa naimisissa (what??) ja sanoi sitten, että se toinen on naimisissa heidän entisen naapurinpojan kanssa. Cool. Melkein sukua julkkikselle.

   Poista