-->

maanantai 27. elokuuta 2012

Pukkasipa kriisiä / Kriisiäpä pukkasi

Perjantaina oli niin paska päivä.
Huutiksessa osui kohdalle täydellinen huijaus, muutama hupihuutaja on tullut kohdattua, mutta nyt tuli todellinen huijari ja vielä aika tärkeän jutun kohdalla.
Rahaa en menettänyt, mutta jouduin tekemään ratkaisun, joka tuli monta kymppiä kalliimmaksi.
Myyjä oli päättänyt rikastua eräällä tuotteella, mutta oli arvioinut kysynnän ja tarjonnan suhteen väärin ja oli ottamassa takkiinsa.
Kohdekuvaus oli tehty niin, että antaa mennä nyt sitten vaan halvalla, oma moka kun tein virhearvion, mutta hyötyköön joku muu tästä.
Olin yhteydessä myyjään ennen huutoa ja jopa koko ajan huutokaupan kiihtyessä loppua kohti ja myyjä lupasi sitä sun tätä sun tuota, mutta ilmoitti lopulta, ettei myy koko tuotetta!
Ja kehtasi olla sitä mieltä, että hänhän ilmoitti, ettei myy kohdetta. Eipä sillä väliä, huutiksen säännöt kun on sitovat.

Perjantaiaamuna tapahtui muutakin tyhmää ja perjantai-iltana tuli se lopullinen romahdus.
Olin suunnitellut eräälle läheiselle hienon yllätyksen, josta tietäviä henkilöitä oli vannotettu olemaan asiasta hiirenhiljaa.
Illalla sitten tuli puhelu, jossa eräs asiasta tiennyt henkilö ilmoitti, että oli pilannut yllätyksen, koska ei ollut sisäistänyt, ettei sitä saa kertoa.
Kiitos vaan ihan superpaljon..... (ruma sana, ruma sana ja vielä kerran ruma sana...!!)

Perjantaiaamun tyhmiä tapahtumia selviteltiin lauantaina ja toistaiseksi kai pulmat on saatu sivuutettua.
Siitä merkkinä olkoon vaikka tämä kasa tässä...

Pakosarjaa

Uusi Samuli Putro on nyt mun. Iiks. 19,95 e.
Kim Herold / Easy Love 7,95 e.
Ja sunnuntain ostot:
The Sounds / Something to Die For 6 e.
Lapko / New Bohemia 6 e.
Lauri / New World 6 e.
Nightwish / Imaginaerum 10 e on toistaiseksi toisaalla.

Ja hmmmmm...mä sain noi kaikki. Kivaa!

2 kommenttia:

 1. Mä olen joskus tullut huikatuksi kans mutta hävisin myös rahallisesti. Kun kävin maksamassa, huomasin kyllä et Maksun saajan nimi muuttui nettipankissa automaattisesti toiseksi mutta olin niin tyhmä silloin. No, virheistä oppii. :)
  Se on kyl maailman ärsyttävin juttu jos yllätys menee pieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä tosi tosi neuroottinen ja epäileväinen huutiksessa, mutta näinpä nyt sitten vaan kuitenkin kävi. Täytyy tutkia mitä asialle on vielä tehtävissä. Ja arvaa miten paljon vituttaa se, että myyjä oli laittanut mulle kohteesta positiivisen palautteen. Jotenkin se tuntuu tässä tilanteessa lähinnä vittuilulta!

   Poista