-->

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

She said, he said

Tytär sanoi pari päivää sitten: "Fidelin isä on telkkarissa."
Ekasta "Iholla"-kaudesta suureksi kestosuosikiksemme singahti Maria ja Reino Nordinin esikoinen Fidel, ja näköjään Reinoa ei enää (jos koskaan) tunneta näyttelijä-muusikko Reino Nordinina, vaan ensisijaisesti Fidelin isänä.  :)

Suosittelin pojalle Ne Luumäkien biisiä "Ryhmä X", jonka satuin itse kuulemaan ensimmäistä kertaa elämässäni 28.12.2012 ollessani Turussa Luumäkien jäähyväiskiertueen keskimmäisellä eli toisella keikalla.
Biisissä mainitaan, miten isä on tyhmä, äiti on tyhmä, sisko on tyhmä ja minä oon tyhmä.
Sanoin pojalle, että tiedätkö sen biisin "Onnellinen perhe", se on saman bändin biisi.
Poika sanoi: "Miten niillä voi olla onnellinen perhe, jos se kerran on tyhmä."
Niinpä.

Jouluna katsottiin tytön kanssa taas kerran Perhonen lasikuvussa ja koko porukalla Poika raidallisessa pyjamassa. Suosittelen molempia itsekullekin.

Joulun ehdoton suosikki oli Pertti Kurikan nimipäivistä kertova "Kovasikajuttu", joka tulikin maanantaina telkkarista ja mun oli pakko katsoa se telkkarista(kin) vaikka omistan tosiaan myös dvdn.
Huomasin, että osaan ko. dokumentin hyvin pian alusta loppuun ulkoa.

Kovasikajutun "opetuksesta" ja myös Poika raidallisessa pyjamassa -leffan sanomasta taidan joskus vielä jokusen sanan  kirjoittaa.
Nyt väsyttää, hommaa olisi paljon, loppuviikosta meillä alkaa kosteusvahinkoremontti ja yksi kokonainen huone pitäisi saada tyhjäksi. En todellakaan ole vielä edes aloittanut projektia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti