-->

torstai 28. helmikuuta 2013

Miks kaverit on olemassa

Oon hiukan erakko, kaikki lapsuuden tärkeät ihmiset on muuttojen myötä menetetty eikä kouluaikaisista kavereistakaan kovin moni roiku mukana.
Sosiaalinen piiri  voisi olla laajempi, mutta en kyllä jaksaisi joka toiselle vastaantulijallekaan moikkailla.
Nautin tai ainakin tykkään siitä kun saan olla vaan minä, yksin ja omissa oloissani.

Mutta nyt paljastui, että tarpeen tullen ihmisiä on olemassa ja ne tulee apuun.

Lastenhuoneesta piti purkaa vanha kaappi, sen tuli eräs salskea mies repimään yhtenä iltana eikä siinä tosiaan kauan nokka tuhissut. Edellisenä iltana sama tyyppi laittoi lastenhuoneen typerän verholautakiskosysteemin tilalle verhotangon. Minä ite olin paklannut ja maalannut seinän valmiiksi, joten ei tarvinnut muuta ku porata.

Kaapin takaa paljastui tietysti osittain käsittelemätön seinä. Yksi kaveri viestitti, että oli saanut lomautuksen töistä. Mä sit tietty tarjosin seinän tasoitushommia päivän piristykseksi. Suostui. Ite maalasin katon entisen kaapin rungon kohdalta (30 vuoden aikana pieneenkin koloon kertyy älytön määrä ällöä pölyä) ja lisäksi hioin hiukan seinää.

Vuorossa on aika pian uuden lattian laittaminen. Laminaattileikkurin saan lainaan kun osasin kysyä oikealta ihmiseltä ja laittajiakin olisi tarjolla. Lisäksi kävi niin, että kun perjantai-iltana klo 20.45. väsyttävän kaupunkipäivän jälkeen juuri oikean sävyinen laminaatti löytyy Prisman poistoista (piti ostaa pizzaa, ei sit ostettu), niin tietty laskin väärin ja ostin yhden paketin liian vähän. Parkkihallissa klo 21.10. tajusin, että laskuvirhe tuli, prkl. Matkaa kotiin 50 km, kauppa siis jo siltä päivältä kiinni. Soitto kaverille, joka asuu kilometrin päässä ko. putiikista ja homma hoitui seuraavana päivänä!

Lisäks yks kaveri on käynyt täällä muutaman kerran auttamassa tavaroiden lajittelussa, yks tuli pinoamaan kaappiin tulevan korijärjestelmän uudestaan kun mun omat voimat ei riittäny ja yksi on tulossa ensi viikolla lääkäriin mukaan.

Vähän niitä on, mutta sitäkin arvokkaampia.
Kiitokset kaikille itsensä tästä tunnistaville.

pakosarjaa

pakosarjaa
Operoitu seinä, onko nätti, onko? Voin kertoa, että tuolla ylhäällä oli iso kolo ja  tämä osa oli maanantaina vielä aika pitkälti pelkkää harmaata betoniharkkoa. Hyi. (Siis ei enää hyi.)2 kommenttia:

  1. Hieno seinä ja vielä hienommat kaverit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvää jälkeä ja arvaas mitä, kaveri ei edes ollut koskaan aikaisemmin tasoittanut seinää! Työmaalla oli kysellyt ohjeita ja priimaa tuli. On se sit kivaa kun tuntee just oikeat ihmiset. :)

      Poista