-->

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Update

Viime postauksen aiheena olleen patin tulokset tuli perjantaina.
Sidekudoskasvain, toistaiseksi näyttäisi olevan hyvälaatuinen, mutta koska kasvain on lääkärin mielestä iso, saan taas lähetteen isoon sairaalaan leikkaukseen.
Sitten vasta saa sen lopullisen tuomion, kun nähdään, mitä patin sisällä ihan oikeasti on.

6 kommenttia:

  1. Toivotaan, että se on hyvälaatuinen. Uskon, tiedän ja peukutan sen puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Sanoin lääkärille, että luin fiksuna nettikeskusteluja, joissa oli kokemuksia, että hyvälaatuisena lähtenyt on tullut pahalaatuisena takaisin. Lääkäri sanoi, että se on totta, niin voi käydä ja se onkin yksi syy sille, miksi hän suosittelee poistoa. Mutta musta ei tunnu oikeastaan miltään, aika näyttää mitä tuleman pitää.

      Poista
  2. Tsemppiä leikkaukseen! Aika harvoin kuitenkin ne takas kasvaa huonolaatuisina..vai..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun siis ensin on voitu antaa arvio, että on hyvälaatuinen, mutta kun patologi sanoo lopullisen sanan, niin se voikin olla pahalaatuinen. Eli ohutneula voi näytettä ottaessa osua sellaiseen kohtaan, missä on hyviä soluja, mutta vasta sitten kun kasvain poistetaan ja tutkitaan, niin nähdään koko totuus. Lääkäri sanoi myös, että se voi muuttua pahalaatuiseksi, kannattaa siis poistaa. Vielä ei oo tullu aikaa leikkaukseen, toivottavasti on pitkät jonot. :)

      Poista
  3. ...toivottavasti leikkaus menee/meni hyvin... ja voit paremmin... huonona ystävänä en ole yhteyttä saanut pidettyä, nyt vasta moneen kuukauteen täälläkin vierailen.. oma elämäntilanne vaatinut kaiken energian ja voimat... nyt onneksi jo hieman parantunut... terv kirpparilöytö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikkaus on pian, mutta en halua ainakaan täällä kertoa koska, kun se henkilö joka on sullekin kaikenlaista sanonut aikoinaan, käy täällä ja sen ei tarvi tietää.
      Ei kai teille mitään kauheaa oo tapahtunut, eiks viimeks ainakin asiat ollu aika hyvin ku puhuttiin?

      Poista