-->

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Blogsuväsymys...

...tai sitten mulla ei vaan ole enää mitään sanottavaa.
Eipä oikein mitään ole tapahtunutkaan.
Kierrätyksessä ja Fidalla kävin; Fidasta villatakki -50%, paita ja 2 kirjaa, kierrätyksestä pikkuleluja, kirja, joka mulla jo on, mutta se on niin hyvä, että niitä voi omistaa 2 kpl (logiikkaa...?) ja Saturnus-helistin.
Fida-ostokset oli hiukan alle 10 e ja kierrätys-ostokset 90 snt.

Kotona yritystä saada loppuja remppahommia päätökseen ja eilen päätin, että mun on osattava tehdä reikiä kiviseinään, kun kukaan ei kerran auttamaan tule.
Pelottavaa oli, mutta osasin.
Nyt on keittiön seinässä muutama uusi reikä, sinne tuli yksi metallikyltti, pieni seinähylly ja ritilä, johon voi s-koukuilla ripustaa yhtä sun toista roikkumaan. Keittiön seinässä oli jo yksi ritilä ja tämä toinen tuli suoraan siihen alle. Huvittavaa on se, että se ritilä on ollut mulla yli 15 vuotta ja se on pitänyt laittaa paikalleen yli 10 vuotta. Parempi myöhään kuin ei...
Ja kyllä se ritilä vaan näyttää hyvältä ja on kiva, kannatti suunnitella reilut 10 v.
Seinähylly oli pakko rakentaa, kun keittiön lisäkaappiratkaisu meni joku vuosi sitten uusiksi ja sen jälkeen keittiön radio on ollut patterin päällä... Nyt on jossain vaiheessa tulossa ikkunaremontti ja ajattelin, että sen kunniaksi radio voisi saada ihan oman paikan.
Idea vaan puuttui.
Mutta sitten se tuli ja on kuulkaa niin kierrätettyä, niin kierrätettyä.
- pieni pätkä levyä, joka on jäänyt keittiöremontista yli ja toiminut muutaman vuoden pienemmän lapsen sängynlaitana :)
- sivuja kierrätyksestä haetuista kirjoista, joista leikattiin sisältö irti kun kirjat sai uuden elämän korulippaina
- liisteriä, jota on vielä jäljellä vaikka tapetoinnista on yli kuukausi aikaa
- kulmaraudat, jotka on oikeasti tarkoitettu cd-hyllyjen tukemiseksi, etteivät kaadu

.. eli ensin sahataan sopiva pala levystä, liistrataan siihen kirjan sivuja ja sitten vaan kulmaraudat paikalleen ja hylly seinään.
Kuva tulee joku päivä, nyt ei jaksa. :)

Ai niin, joku tyyppi halusi torin kautta ostaa suomalaisia rahoja ja koska mä nyt olisin tarvinnu hiukan rahaa ja sattui olemaan kolikoita joutavana, niin aloin hieroa kauppoja. Tyyppi sanoi, että älä niitä huutonettiin laita, myy hänelle, hän maksaa kelpo hinnan, hän on rehti kaveri. Kerroin sitten mitä on ja miten paljon ja että olisi myös seteli vuodelta 1909 mutta sitä EN myy. Tyyppi vastasi, että no summa on 20 euroa sisältäen tuon setelin.
Että kelpo hinta joo...mukana oli kuitenkin useampi kolikko, jotka on yksinään 1-3 e/kpl ja noiden lisäksi lukuisia muita kolikoita. Jäi kaupat tekemättä. En sitten tiedä kumpi menetti, koska yhdellä sukulaisella on paljon markka-aikaisia seteleitä, joista toki olisin joskus myöhemmin voinut tuon "kelpo kaverin" kanssa kauppoja hieroa, kun todennäköisesti joskus tulen ne setelit käsiini saamaan. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti