-->

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuukautismuija

Vierailen usein eräässä taloyhtiössä... (kankea aloitus, eikö) Nyt oli jollain naapurilla jäänyt roskapussi oven pieleen. Lauantaina se jo siinä nökötti, ja sunnuntaina osa sisällöstä nökötti pitkin pihaa kun joku eläin oli pussilla yöllä vieraillut.
Pussi ja levinnyt sisältö nökötti pihassa vielä maanantai-iltapäivänäkin.
Hauskaa oli se, että sisältönä oli aika paljon naistarvikkeita, joten pihassa oli tamponin suojapaperi, asetinputki ja siteen "kuoret" ja pohjapaperi, samoin parin pikkuhousunsuojan paperit.
Taloyhtiön epävirallinen talkkari halusi korjata roskat pois, mutta kielsin, koska asukkaan oli mielestäni opittava muistamaan roskien vieminen ihan omatoimisesti.
Maanantai-iltana olin pyykkinarulla, kun pihaan tuli nuori pariskunta. Mies meni sisälle asuntoon, jonka edessä roskat oli, mutta nainen jäi potkimaan roskia sivummalle. Mutta sitten nainen tajusi, mitä potki ja korjasi roskat vikkelästi talteen. :)
Olipa hauska näky!

Muuten ollaan käyty 3 kertaa uimassa, kerran 1-vuotissynttäreillä, muutaman kerran kirpparilla ym ym ym.
Kirpparointi tapahtui 1-vuotissynttäreiden ohessa ja tyttö sanoi, että ei mennä, ei hän jaksa.
Kapina vaihtui iloksi, kun löydettiin aika monta persoonallista vaatetta pilkkahintaan. Tytölle.
Ärsyttää kun se on niin pieni, että ne löydökset oli juuri sellaiselle minikokoiselle sopivia.
Matkalla tuli myös nautittua kesän ekat mansikkaleivokset, arkisesti Prisman parkkipaikalla, pöytänä oli betoniporsas, mutta hyvää oli silti!

Ai niin, oltiinhan me siellä Ruisrockissakin ja kivaa postiakin olen saanut, serkku Oulusta lähetti mahtavan yllätyspaketin.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti