-->

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Hakusana

Mun blogin top 10 hakusanat oli kaikki Barbapapa-aiheisia. Viimeisenä oli "Mistä Kinder Barbapapa".
Vastaan:
* Huutonetistä.
* Ebaystä.
* Facebookissa on kuulemma joku ryhmä, missä niitä voi vaihtaa, en tiedä onko aktiivinen enää.
* Kaupasta. Täällä en kyllä enää ole nähnyt missään Kindereitä, mutta ehkä jossain muualla vielä on? Ja painoa sellaisella Kinderillä, jossa on Barba, on useimmiten 30 g. Toki Barbapapa ja kai se keltainenkin on painavampia kuin muut, veikkaan, että Pörrökin on hiukan painavampi.

Olis vielä yksi vinkki, mutta en taida sitä paljastaa. Menin meinaan kertomaan sen yhdelle henkilölle siksi, että olis auttanut mua Barbojen hankinnassa, mut olikin käyttänyt sitä omaksi edukseen.

Meillä on Barba-tilanne tällä hetkellä oikein hyvä. Voitin huutiksesta huudon, joka teki musta hyvin onnellisen Barba-henkilön. Mulla on nyt enemmän kuin yksi täysi Barba-setti. Ja hyvä niin.
Rahaa noihin kyllä meni, mutta olkoon niin, nyt on ainakin lapsille perintöä jätettäväksi. Typerintä on se, että jouduin ostamaan huutiksesta sellaisen, jonka kerkesin jo vaihtaa pois... Hullu mikä hullu.




Tänään olis lasten isän 40-vuotispäivä. Olis jos eläis.

2 kommenttia:

  1. Voi.. onpa harmillista se viimeinen juttu.
    Minunkin lasten isä on muissa maisemissa, ollut jo 9v.
    Olis 34v, jos eläis..

    VastaaPoista
  2. No, oltiin hyvin yksin lasten kanssa oltu jo vuosia ennen tota kuolemaa. Mut nyt vaan kaikki on lopullista, ei saa enää vastauksia kysymyksiin...esim. miks kaikki meni niinku meni.

    VastaaPoista