-->

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Julkkisbongaaja

Voi kun muistais kaikki vielä...

pe: Von Hertseenit, Pekka Haavisto + Antonio Flores (todella hyvännäköinen), pikkukaupungin kaunein poika, aloittelevan bändin laulaja + kitaristi sattumalta samassa pöydässä anniskelualueella

la: aloittelevan bändin laulaja, pikkukaupungin kaunein poika, Jone Nikula, la ei kai muita nähty

su: aloittelevan bändin laulaja, kitaristi ja basisti, pikkukaupungin kaunein poika, Lapkon iiiiihana Ville Malja (sillä oli tyttöystävä, ei hyvä), Jori, jota syvästi rakastan (silläkin oli tyttöystävä), Paleface (kaveri ei tiennyt, että se on niin pitkä, mä tiesin), sunnuntain hauskin bongaus oli huumekoira Snoop Doggin keikalla, tilannetajua parhaimmillaan, etten sanoisi. Sunnuntaina nähtiin myös Mikko Herranen, mutta se ei nähnyt meitä. (huumoria, huumoria)

Von Hertseeneistä taidan kuitenkin olla vaikuttunein. Ja Mikko muisti mun nimen vielä 15 min sen jälkeen kun olin sen sanonut, siis iik. Siitä saatiinkin festarivitsi: "Mikko Von Hertseen on mun kans naimisissa, kun nimenkin vielä vartin päästä muisti."
Joo joo, se kirjoitetaan Von Hertzen Brothers, mutta lausutaan Von Hertseenit. Niin.

Eli Ruissista on taas palattu. Jalat kipeet. Pe-la-yö tuli nukuttua huonosti, kun kaveri kuorsaa, mutta neuvottelujen jälkeen kaveri nukkui jatkossa sohvalla ja mä yksin sängyssä, joten sain edes hiukan paremmin lepoa. Hyvä niin. Säässä tapahtui merkittävä muutos sunnuntaina ja su-ma-yönä heräsin siihen, että makkarissa tuulee!

Ja kuulkaas, noin paljon julkkiksia me oikeesti bongattiin, erikseen on sit tietty ne bändit, joita käytiin kurkkimassa, niitä ei lasketa, koska jos ne esiintyy lavalla, se ei ole julkkisbongausta.

Bändeistä kerron jossain vaiheessa enempi. Tää nyt oli vaan tällainen "olen hengissä"-postaus. Hiukan on vielä aikataulut sekaisin ja festariväsymystä, mutta kyllä mä tänään sentään kirpparilla jaksoin käydä. :D

2 kommenttia: