-->

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Paljon on ehditty

Viikko sitten tähän aikaan olin tytön kanssa Kike Elomaan kotibileissä eli Lokalahdella Karjurockissa.
Näihin aikoihin siellä oli muistaakseni Jukka Poika ja klo 23 Klamydia (oltiin tokassa rivissä, lähinnä vitsin vuoksi) ja klo 1 oli se parhaista parhain eli Apulanta. Eturiviin päästiin. Kuvia on kameran täydeltä.
Jotain tulee tänne kun ehtii, hiukan ongelmia ton uuden kameran ja tietokoneen yhteensovittamisessa.
Pe-la-yö oltiin kaverin vanhempien mökillä Kustavissa ja mä en millään päässyt nukkumaan kun auringonnousu meren äärellä oli jotain niin uskomatonta. Ja se mökki, sekin on niin ihana, kaverin perhe on onnekkaassa asemassa.
Lauantaiksi palattiin Karjurockiin, vuorossa oli Paula Koivuniemeä, Lauri Tähkää, Kilpeä ja Lordia.
Kahdessa noista oltiin eturivissä ja ne kaksi ei ollu Paula ja Kilpi.
Laten keikalla tapahtui erikoisia asioita ja saa olla onnellinen, että ne touhut tuli nähtyä aitiopaikalta.
Kaveri haki meidät yöllä ja ajettiin loppuyöksi sen luokse Turkuun ja sunnuntaina pikavisiitti IKEAan.
Ostin Ruisrock-reissulla Myrlilja-sarjan ruusuverhot ja aloin himoita toisia samanlaisia. Mutta ei niitä ollu. Mieli oli synkkä, reissu pilalla. Kierrettiin lopuksi löytöpiste ja siellä oli yksi paketti juuri niitä verhoja hyllyllä, poistohintaan! Reissusta tuli heti paljon parempi!
IKEAsta kaahattiin katsomaan pikkuriikkistä vauvaa, hän oli sunnuntaina 8 päivää vanha. Oli ihana ja tuoksui ihan vauvalle. Ihme sinänsä.
Sunnuntai jatkui maanantaina starttaavan reissun suunnittelulla, sinne lähdettiin kaikki kolme.
Maanantai-iltana saavuttiin Sastamalaan, jossa ikävä kyllä jouduttiin heti siivoushommiin ja niitä sitten piisasi aamuyölle asti. Selvisi myös, että pahin virhe, mitä vanhempi voi tehdä, on se, että lähtee kaupungille. (Joo, suku on usein tosi outo.) Tiistaina 3 tunnin yöunien jälkeen autoon ja kohti Tuuria. Poika meni Miljoonativoliin ja me naiset kauppaan.
Matka meni pilalle kun paarma puri mua jalkaan. Allergialääkkeitä mulla on nykyään lähes aina käden ulottuvilla, mutta paha reaktio siitä kuitenkin tuli.
Tuuriin mennessä eksyttiin jo Tampereen kohdalla ja takaisin tullessa jäi yksi risteys huomaamatta ja aloin ihmetellä, että mites me muka kohta jo Seinäjoella ollaan. Eli uukkaria tekemään ja silmät kunnolla auki.
Sastamalassa oltiin n. klo 23. Kaikki oli niin väsyneitä, että seuraava yö meni 12 tunnin unilla, onneksi.
Sastamalassa pyörittiin keskiviikkona kaikki kirpparit läpi ja saalistettiin taas paikallisen leipomon herkkuja mukaan kassillinen.
Ennen lähtöä käytiin vielä uimassa ja mun mummulassa.
Kotona oltiin taas siinä klo 23 aikoihin.
Torstai meni telkkaria katsellessa ja torilla pyöriessä, kesän parhaat torikirppislöydöt tuli tehtyä.
Tänään olen lähinnä pessyt pyykkiä ja ihmetellyt, miten kaikki edellämainittu mahtui yhteen ainoaan viikkoon!

4 kommenttia:

 1. Teillä on kyl ollut mahtiloma. Mul on ollut niin tylsä! Missään en oo käynyt. (nojoo, kävinhän mä virossa..ja ens vkl olen menossa uudelleen) mutta ei se oo sama asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me muuten oltais Tuuriin menty, mutta kun oli se ilmainen Miljoonativoli. Tyttö olis halunnu käydä Tampereellakin, mutta ei sinne nyt ehditty kun toi oli vaan 3 päivän pikavisiitti. Ja kuule, me todellakin haluttais Viroon koska siellä on niin ihanaa. Olis pitäny koko kesä matkustella samalla intensiteetillä niin olis ehtiny vaikka mitä!

   Poista
 2. eläkkeellä sit sinne viroon. vähintään kerran kuussa ja bussilla tietty.

  VastaaPoista