-->

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Toinen Tiikeri

Tiger on sitten kiva kauppa. Stressasin juhannusreissulla ihan hirveesti aikatauluja, koska Tigeriin oli pakko päästä ja olin melko kaukana sekä Itiksen että Kampin Tigeristä.
Maanantain jatkuvat kaatosateet johtivat siihen, että lähdettiin autolla Selloon, himoitsemaani Jaffa-mattoa hakemaan. Iso Jaffa-matto oli Sellon Citymarketissa vain 27 e. Siis niitä Vallilan mattoja. Uskomattoman halpa. Kahdessa muussa Sittarissa olen ko. maton alehintaa katsonut ja molemmissa se oli 40 e. Luojan kiitos, kaverini asuu juuri Sellon lähellä!
Ja kun siis kerran autoilun makuun oltiin päästy, autoiltiin samantien Itäkeskukseen asti. Juoksujalkaa kiiruhdin Tigeriin. On se vaan ihana paikka.
Miehethän ei tunnetusti pidä kaupoista. Olen ollut Tigerissä kaksi kertaa, molemmilla kerroilla miesseurassa ja molemmilla kerroilla miesseura on ollut vaikuttunut hauskasta kaupasta. Iästä riippumatta miehet tekevät Tigeristä samat havainnot:
* Kivaa tavaraa
* Kauppa on rakennettu kuin IKEA, se on pakko kiertää kokonaan läpi, muuten ei pääse pois


Olin onnellinen siitä, että Tigerin valikoimassa oli yhä ekalla reissulla vaivaamaan jäänyt tuote, "rillipilli".
Muutakin kivaa löytyi.
Kummallisin tuote oli anatomia-sarja, jäljellä oli kahta osaa, sydäntä ja lantiota (lat. Pelvis). Lantio-settiin kuului vauva. Tuote on mielestäni virheellinen, koska sehän opettaa, että ihmisen lantion sisällä on vauva AINA.
Kaverin mielestä kivoin tuote oli pieni pehmeä jalkapallo tai pieni pehmeä stressilelutyyppinen hahmo.
Maustehyllyn edessä hiljennyimme usean minuutin ajaksi. Kaveri sanoi, että mieti jos kotona olis tällainen maustehylly. Jos totta puhutaan, niin mä en edes haluais ajatella sitä, muuten tulee pakkomielle saada sellainen. Tälläkin hetkellä omistan tosin melko kattavan maustehyllyn, mutta silti.

Mutta siis ostoksia...
Pakosarjaa
Soittokello 3 e. Olen haaveillut tollasesta. Nyt voin perustaa hotellin tai vaihtoehtoisesti vaan makailla sohvalla ja kilauttaa kelloa aina kun tarvitsen a. ruokaa b. juomaa c. jotain muuta.

Pakosarjaa
Muoviset hammastikut 1e / pkt. En käytä hammastikkuja, mutta eihän se liity asiaan mitenkään. Noista voi askarrella jotain tai sitten voi pitää minimalistisen cocktail-ruuan festivaalit.

Pakosarjaa
Kalateippi 2 e. Toinen vaihtoehto oli sammakkoteippi. Se oli aika karsean näköistä.

Pakosarjaa
Pyäränkello 2 e. Se on muuten tosiaan pyäränkello, ei pyöränkello. Meinasin, että annan ton tytölle, mutta sitten tajusin, että mun pyärässä ei ole soittokelloa... Saas nähdä nyt sitten.

Pakosarjaa
Syränserppari 1 e. Tai siis Sydänserpentiini.

Pakosarjaa
"Rillipilli" 3 e. Kuitin mukaan tuote on: Juomapillisilmälasit. Voi miten virallinen termi.

Pakosarjaa
Viiksimuistilaput 1 e ja Puhekuplamuistilaput 2 e tai sitten toisinpäin.
Ihan sama, en mä kuitenkaan muista mitään muistilappuja lukea ja jos muistan, en löydä muistilappuani mistään.

Pakosarjaa
Hymynaamalusikka 1 e / kpl. Miten toimii lusikka, jossa on reikä???

Pakosarjaa
Tuubipuristin 1 e. Tätä tuotetta kohtaan mulla on suuret odotukset. Nimim. tuhat lähes tyhjää hammastahnatuubia peilikaapissa.Siinäpä ne. Tekis mieli taas mennä Tigeriin. Ja harmittamaan jäi se, etten ostanut sadeviittaa; Ruisrock lähestyy ja ilmat on huonot, suorastaan surkeat. Ja oikeesti olisin halunnu enemmän noita naamalusikoita. Höh.
Mutta eiköhän tuonne taas joskus pääse. Toivottavasti pian.
Tämä ei ollut maksettu mainos. :)


2 kommenttia:

 1. Viimeinen tuote munkin on pakko saada..e n ole sitä huomannutkaan siellä aikaisemmin!

  Tuosa rilli-pillista.. kuinkakohan kovasti pitää imeä ennen kun alkaa tulemaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai pilli toimii, mutta mä en halua ajatella sitä, kuka sen sitten käytön jälkeen pesee...

   Viimeinen tuote oli Itiksessä siellä jollain krääsäseinällä aika lähellä kassoja eli ei pöydällä vaan seinätelineessä.

   Poista