-->

torstai 10. huhtikuuta 2014

Kun ei nukuta

Tiistaina kirpparilla kaverin kanssa, kerroin hänelle "veikeää" tarinaa viikonlopun tapahtumista.
Kun on olemassa niitä ihmisiä, jotka ei itse voi ottaa yhteyttä, mutta vaativat, että heihin otetaan yhteyttä; yhteydenpito on siis aina toisen osapuolen varassa.
Mutta kuitenkin se osapuoli, joka ei ota yhteyttä, suuttuu, jos toinen(kaan) ei ota yhteyttä. 

Eikö silloin olisi helpompi vain itse ottaa puhelin käteen, sen sijaan, että kehittää älyttömiä skenaarioita siitä, mitä pahaa se toinen nyt taas (???) on tekemässä, kun ei voi edes viestiä laittaa. ("Kyllä kiire on kun et edes viestiä ehdi kirjoittaa.") Ja tarinahan menee tietysti niin, että niihin itse kehiteltyihin skenaarioihin uskotaan täysin ja sen mukaan myös toimitaan.

*Olisiko helpompaa kuitenkin edes joskus laittaa itse se viesti ensin...*

Em. käytös ja sen kaikki kummalliset sivujuonteet ovat nyt johtaneet minun elämääni suuresti vaikuttaneisiin tapahtumiin ja kaikki tämä ja ehkä muutama muukin asia ovat johtaneet siihen, että tälläkään hetkellä ei nukuta.

Tapahtuneeseen liittyy myös lapsiin vaikuttaneita asioita, enkä voi kuin ihmetellä sitä, miten aikuinen ihminen ei tajua, että hänen tekonsa voivat lopulta johtaa monen ihmisen kannalta haitalliseen lopputulokseen.
Olisiko joskus ollut helpompaa vaan tehdä se puoli tuntia kestävä remppahomma tai auttaa se pari tuntia tai viedä toinen autolla kauppaan tai auttaa kun toinen on kipeä...

Paljon asioita romahti.
Perjantaihin asti (oikeastaan lauantaihin) pitäisi jotain pystyä pitämään kasassa; pitää muistaa ja tehdä vielä paljon. Yksin.

Viime viikon maanantaina sain kiireellisen ilmoituksen. Pitää mennä sairaalaan. Ilmoitin tästä alussa mainitulle viestien odottelijalle, ja koska hän tilanteesta tietää, en tarkoituksella tiistaina ilmoittanut hänelle mitään, vaan testasin milloin hän itse ymmärtää reagoida.
Ymmärsihän hän, myöhemmin samana iltana perui taas kerran tuloni erääseen yhteiseen menoon, sillä perusteella, etten ollut viestittänyt hänelle päivän aikana mitään.

Vastasin: "Anteeksi nyt, mutta viime yönä minusta tuli orpo."

Ihmisen kuori antoi siis lopulta periksi.
Perjantaina on siunaus.

4 kommenttia:

 1. Otan osaa, paljon voimia ja jaksamista! <3 :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Taas näyttää kello olevan aika paljon, mutta vielä on valmisteluja jonkin verran. Eiköhän tämä tästä kuitenkin.

   Poista
 2. :( otan osaa, voimia ja jaksamista
  "kirpparilöytö"

  VastaaPoista