-->

perjantai 10. maaliskuuta 2023

Päämäärä asetettuna, myy 1000 €:llä

 Teen toisinaan itselleni haasteita. Kun tuli iso sähkölasku ja samalle kuukaudelle oli tiedossa vakuutusmaksu ja katsastus päästömittauksineen, päätin kokeilla tulenko toimeen kuukausituloillani - se summa ei ole kovinkaan suuri.

Haaste onnistui, mutta kumppanini ei ymmärtänyt, mikä haasteen tarkoituksena oli. Hän kuvitteli, että pihistelen tahallani ja suunnilleen näännytän itseni kuoliaaksi. Ei, vaan halusin kokeilla pystynkö omilla valinnoillani vaikuttamaan asioihin niin, että rahat riittää. Ko. kuukauden aikana ei hirveästi noutoruokaa syöty, eikä käyty tankkaamassa "muuten vaan" ja kauppojen tarjouksia hyödynnettiin tarkasti, mutta tosiaan, onnistui. Jäi jopa 12 € "ylimääräistä".

Nyt olen asettanut tietystä syystä itselleni 1000 € myyntitavoitteen. Noin iso summa siksi, että välillisesti asiaan liittyvällä henkilöllä on aikaa halutessaan toimia.

Tietystä syystä ajatteluni muuttui viime syksynä. Silloin päässä naksahti ja olen koittanut luopua sellaisistakin tavaroista, joita aiemmin olen aarteinani vaalinut. Olen myös laittanut myyntiin sellaista tavaraa, joille on ollut selkeä paikka - yksi osa ajattelua kun on ollut se, että on helpompaa laittaa esim. kellariin varastoituja kuolinpesistä tulleita tavaroita myyntiin, kuin alkaa tonkia sellaisia tavaroita, joille on tällä hetkellä hyvä paikka asunnossa. Minulla on tapana laittaa myynnissä olevat tavarat tiettyihin paikkoihin, joten kaapeista myyntiin otetut tavarat lisäävät omalla tavallaan epäjärjestystä asunnossa. 

Kaupaksi on viime aikoina mennyt yllättävääkin tavaraa ja osa nopeastikin.

Päivitän myytyjä tähän, josko tulisi seurattua itselleni asettamaani tavoitetta tätä kautta:














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti